U gaat een zwembad kopen?

GGILPRO geeft u er gratis een volledige onderhoudskit bij met verschillende accessoires om uw zwembad manueel proper te makenUw zwembad manueel schoonmaken

GGILPRO heeft al het nodige materiaal voor u

Net zoals het klaarmaken van uw koffers om op vakantie te vertrekken, kan het manueel schoonmaken van uw zwembad u hetzelfde plezier geven.
GGILPRO heeft voor u al het nodige materiaal en geeft u advies voor een optimaal gebruik en resultaat.

Een zwembad vraagt om een regelmatig onderhoud om te voorkomen dat er vuil op de grond, aan de wanden of de waterlijn komt. Het is een kwestie van esthetiek maar vooral ook hygiëne.

Indien u zich zelf wilt bekommeren over het schoonmaken van uw zwembad, dan hebben wij voor u alle nodige accessoires die nodig zijn voor een proper zwembad en een optimaal zwemplezier.Welk materiaal heeft u nodig om uw zwembad zelf schoon te maken?

Om in alle veiligheid en comfort te kunnen zwemmen, is het super belangrijk dat u de kwaliteit van uw water in het oog houdt; het schoonmaken van de bodem; de wanden en de waterlijn evenzeer. Er bestaan robots die dit werk voor u doen en tijdens uw afwezigheid uw zwembad schoonmaken, hieronder een lijst van accessoires die u zeker nodig heeft :

  • een schepnet voor het wateroppervlake en voor de bodem om bladeren en vuil te verwijderen
  • een oppervlakte reiniger die u rechtstreeks aan uw skimmer aansluit om vuil via de filtratie af te voeren

  • een telescopische steel zodat u toegang heeft tot de kleinste hoeken
  • een manuele stofzuiger voor meer comfort
  • een wandborstel om vuil en onaangename vuilsporen te verwijderen

GGILPRO geeft een gratis standaard onderhoudspack dat alle nodige accessoires bevat voor een manueel onderhoud
wanneer u een zwembad bij ons koopt.
Raadpleeg onze experten


Wat is de ideale pH waarde van mijn zwembad?

U heeft pas een nieuw zwembad en u twijfelt of de pH waarde wel correct is : valt deze tussen 7.0 en 7.2? Is hij stabel? U twijfelt over welke producten u kunt toevoegen aan uw zwembad. Doe beroep op een raadgever van GGILPRO. Laat deze twijfel uw vakantie aan uw zwembad in België niet verpesten.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP