GGILPRO wordt geladen

Verwarming, veiligheid en overwintering... een winnende combinatie!

Geniet van een multifunctioneel en ecologisch afdekzeil

Solae Wat, een kleine revolutie!

Het 4 seizoenen afdekzeil voor uw zwembad : Solae Waterair®

Eens uw zwembad er staat, is een afdekzeil noodzakelijk om uw zwembad te beschermen en beveiligen. Wij stellen u het Solae Waterair® afdekzeil voor, een gebrevetteerde innovatie van zwembaden Waterair dat enkel door GGILPRO geïmporteerd wordt in België.

Dankzij zijn verwijderbare transparante panelen, zorgt het Solae Waterair® afdekzeil voor een verhoging van de temperatuur van het water met 6 tot 9°C, uw zwemplezier wordt op deze manier aanzienlijk verlengd.


Dit afdekzeil biedt alle comfort :

 • het kan gemakkelijk aangebracht en verwijderd worden
 • het beveiligd uw zwembad in de zomer en winter
 • het is voorzien van ondoorzichtige panelen die de groei van algen voorkomen
 • het is esthetisch (beige of grijs) en integreert zich perfect in uw zwembadomgeving
 • het is elegant, en wordt op prijs gesteld voor zijn discrete look tijdens de dag en zijn transparante look 's avonds zodat u er het kristalheldere water van uw zwembad doorheen kunt zien.
 • het past harmonieus bij uw omgeving

Solae Waterair ®: een ecologisch en multifunctioneel afdekzeil

Het zeil is multifunctioneel omdat het zowel verwarming, veiligheid en overwintering combineert.
In functie van de blootstelling van uw zwembad aan de zon, wint u tot 6°C aan temperatuur dankzij de kristalheldere PVC platen. Dit kan zelfs oplopen tot 9°C. Het is ook economisch want het verwarmt uw water dankzij het broeikaseffect en de energie van de zon.

U kunt het op- en afrollen op minder dan 3 minuten dankzij het elektrisch oprolsysteem. Daar Solae Waterair® de vervuiling van buitenaf voorkomt, heeft het alleen maar voordelen voor u : minder onderhoud, minder verdamping van het water, u bespaart dus op water, elektriciteit en onderhoudsproducten. Het onderhoud van uw zwembad wordt een waar plezier.

Bij de start van de winter is het even eenvoudig : plaats de ondoorzichtige PVC panelen in de plaats van de transparante panelen en voorkom fotosynthese, groen water en algen. In de lente is uw zwembad in een oogwenk weer zwemklaar. Kort samengevat combineert het Solae-Wat afdekzeil alle vereisten van een goed afdekzeil in één en hetzelfde product :

 • Verwarming 
 • Veiligheid
 • Bescherming 
 • Overwintering
 • Gebruiksgemak Solae Waterair® is een duurzaam product, dat in harmonie is met het milieu en u het maximum aan comfort geeft.GGILPRO bouwt uw zwembad overal in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Wij volgen uw project van A tot Z : vanaf het moment dat uw project in uw gedachten kwam tot uw eerste zwembeurt. Vraag een inplantingsstudie, een catalogus van onze zembadmodellen, onze mogelijkheden voor terrasaanleg, onze zwembadoverdekkingen, enz. of contacteer ons voor gelijke welke vraag betreffende het onderhoud van uw zwembad.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP