Op maat gemaakte trappen die aangepast zijn aan de vorm van uw zwembad

GGILPRO stelt u 5 verschillende moderne modellen met vloeiende lijnen en comfortabele anti-slip treden voor.Esthetische zwembad trappen

Een trap om veilig uw zwembad te betreden

Een trap is onmisbaar in een zwembad. Het gamma van Waterair trappen combineert esthetiek met comfort en integreert zich op een harmonieuze manier in uw zwembad door zich aan te passen aan alle vormen.
GGILPRO bestudeert uw project samen met u en stelt u een trap voor die het best bij uw gezin past.

Het is uiterst belangrijk dat u uw zwembad in alle veiligheid kunt betreden. Een trap is daarvoor de meest praktische oplossing - praktischer dan een ladder - zeker voor kinderen en oudere personen. Daarom is het belangrijk dat u het juiste model van trap kiest, of uw zwembad nu ovaal, rond, rechthoekig, boonvormig is of een vrije vorm heeft. Onze trappen zijn ook een ruimte om zich te ontspannen en relaxen.

Een trap aangepast aan de vorm van het zwembad en zijn gebruik

Onze trappen worden op maat gemaakt en zijn aangepast aan de vorm van uw zwembad en dit in complete harmonie - in een hoek, langs de rand, golfvormig of recht. GGILPRO biedt u 5 verschillende modellen. Ze zijn allen modern, met vloeiende lijnen en voorzien van comfortabele anti-slip treden. In al onze trappen kunnen LED spots ingebouwd worden voor een gezellige sfeer en een goede zichtbaarheid 's avonds en ook whirlpool jets om u nog meer ontspanning te bieden.Wij hebben ontelbaar veel ideeën voor u

zwembadtrap paso

Paso

Breedte : 1,60 m
Deze trap met zijn zachte vormen kenmerkt zich door zijn tweede trede die speciaal ontworpen werd om comfortabel te kunnen zitten. Kies deze trap voor uw zwembad type Olivia, Céline, Barbara of Madeleine.
Is verkrijbaar in granietbeige en granietgrijs.

zwembadtrap ggilpro welcome

Welcome

Breedte : 2,60 m
Ontdek onze trap Welcome, een klassieker en toch modern. Deze externe trap is elegant en ruim en geeft je zwembad extra comfort en esthetiek. Hij kan op verschillende plaatsen geplaatst worden zodat hij zich perfect aanpast aan uw terrein of uw wensen.
Bestaat in de uitvoering granietbeige en granietgrijs.

zwembadtrap Pacio

Pacio

Breedte : 2,96 m
Beschikbaar op de zwembadmodellen : Cléa, Luna, Eva, Emma en Lola.
Daar deze trap ingebouwd wordt, wint u plaats rondom uw zwembad. Uw zwembad en de trap vormen een uniek ensemble.
De Pacio trap creëert een zone voor ontspanning en relaxatie en ook de allerkleinsten kunnen er naar hartelust op peddelen. Het is de grootste trap uit ons gamma.
Bestaat in de uitvoering granietbeige en granietgrijszwembadtrap enjoy ggilpro waterair

Enjoy

Breedte : 2,5 m
Beschikbaar op de modellen Elsa en Sofia.
De Enjoy Waterair trap combineert esthetiek, veiligheid en comfort voor aangename zwemmomenten tijdens het zomerseizoen.
Bestaat in de uitvoering granietbeige en granietgrijs

zwembadtrap Inside waterair ggilpro

Inside

Breedte : 2,45 m 
Enkel beschikbaar op de modellen Sara en Sara Mini. 
Inside is een multifuntionele hoektrap met een eigentijds design. Door zijn plaatsing in de hoek kan de volledige lengte van het zwembad gebruikt worden voor sportief zwemmen en beschikt u over een veilige toegang tot uw zwembad. De trap heeft 4 anti-slip treden, en een ontspanningsruimte waar twee personen comfortabel kunnen zitten.
Bestaat in de uitvoering granietbeige of granietgrijs

zwembadtrap waterair ggilpro

Square

Breedte : 2,60 m
Ontdek onze hoektrap Square, enkel beschikbaar op ons rechthoekig zwembad Emilie. De driehoekige vorm gaat perfect samen met het design van dit model. De trap is praktisch en comfortabel.
Bestaat in de uitvoering granietbeige en granietgrijsVraag een vrijblijvende prijsofferte voor de aanleg van uw zwembadterras overal in België

Een prijsofferte nodig voor uw zwembadterras ? Of u nu in de regio van Antwerpen, Turnhout of Hasselt woont ; of in de regio van Gent, Brugge of Knokke, in Brussel of aan de kanten van Leuven, Aarschot of Tongeren, wij komen met plezier tot bij u.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP