GGILPRO wordt geladen

Het Qualifil® afdekzeil

Gemakkelijk in gebruik, vederlicht en supersterk ... enkel maar voordelen !

Qualifil® : het lichtste afdekzeil voor zwembaden

Exclusief ingevoerd in België door GGILPRO

U zoekt voor uw zwembad een uniek afdekzeil, licht en gemakkelijk te installeren voor de winter. Het afdekken van uw zwembad in de herfst moet net zo eenvoudig zijn als het openen van een fles champagne.
Laten we het Qualifil® afdekzeil eens van dichterbij bekijken.

De overwintering van het zwembad is iets wat de meeste zwembadeigenaars afschrikt.
Het lijkt hen zo'n gedoe om een zwembadafdekking te plaatsen, maar eigenlijk is het kinderspel.

GGILPRO heeft ervoor gekozen om u het Qualifil® aan te bieden. Het gaat hier om een micro geperforeerd beschermings- en veiligheidsnet dat super licht is. Het is makkelijk hanteerbaar en dekt zwembaden en trappen van alle mogelijke vormen af.


Qualifil®: een uitstekend beveiligend en ultra licht afdekzeil voor uw zwembad

Het gaat hier om een PVC gecoat polyester veiligheidsnet met UV bescherming dat super sterk en extra licht is (400g/m2). Het beschermt net zo goed als alle andere afdekzeilen en is bovendien super licht. Het zeil beschermt uw zwembad perfect tegen vervuiling van buitenaf. De uittrekbare grondankers verdwijnen eenvoudig in uw terras maken het vast- en losmaken super gemakkelijk.
Het Qualifil® afdekzeil bestaat in twee kleuren, groen of blauw, en kan perfect geïnstalleerd worden op een betonnen en houten terras. Optioneel kan er deel bijgeleverd worden voor het afdekken van uw externe trap.

Tijdens de winter voorkomt dit afdekzeil dat er bladeren en vuiligheid in uw zwembad terechtkomen.

Het afdekzeil kan geplaatst worden op zwembaden met afmetingen van maximum 12,5 m x 6,5 m en wordt aangepast aan de vorm van uw zwembad. Zo is het afdekzeil perfect in harmonie met uw zwembad.

Contacteer onsEen afdekzeil voor uw zwembad, is het echt nodig?

Wat er echt nodig is, is het beschermen van uw zwembad tegen slecht weer, vervuiling, bladeren, lage temperaturen en verdamping van het water. De adviseurs van GGILPRO helpen u om de beste keuze te maken tussen onze zwembadoverdekkingen, onze afdekzeilen Coverseal, Coverwat® of Watertop, een noppenfolie zeil of een zwembadluik of misschien ons exclusief afdekzeil met zonne-energie Solae-Wat. GGILPRO levert overal in België uw afdekzeil.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP