Aanleg van uw zwembadterras

Voorzie uw zwembad van een origineel en charmevol terras

Samen met GGILPRO, sublimeert u het terras rondom uw zwembad

Ook in België reflecteert uw zwembadterras het hele jaar door de Italiaanse zon

U heeft het zwembad van uw dromen samengesteld. Maak het nog mooier door een persoonlijk tintje toe te voegen aan de afwerking van de zone rondom uw zwembad. Bij GGILPRO , hebben wij dankzij onze 30 jaar ervaring een uitgebreid gamma aan hoogwaardige materialen uitgezocht voor de afwerking van uw terras.

De aanleg van uw zwembadterras is even belangrijk als het zwembad zelf : esthetisch en in harmonie met de vorm van uw zwembad, het maakt uw tuin nog mooier, een plezier om naar te kijken, veilig, fierheid en personalisatie zijn enkele belangrijke eisen bij GGILPRO. Dit alles rekening houdend met het budget dat u vooropgesteld had voor de aanleg van uw zwembad en terras.

Het is de ideale gelegenheid om uw terras te personaliseren volgens :

  • de nieuwste trends 
  • de originele vorm van uw zwembad
  • de kleur van de bekleding
  • de uitrustingen en accessoires (tegenstroom zwemmen, verlichting, muziek hub, aquabike, enz.)
  • de buitendecoratie (strand, boordstenen, tuinmeubelen, planten, pool house, enz.)

Een extra leefruimte

U kunt uw buitenzwembad echt gebruiken als een extra leefruimte, vooral op de warmste momenten van de zomer. Je kunt speelruimtes voor kinderen voorzien, relaxruimtes, fitnessruimtes en een hoekje voor gezellige momenten met de, vrienden, met z'n twee of alleen. U kunt deze ruimte net zo zorgvuldig inrichten als voor de inrichting van uw huis. Wat verkiest u ? Eerder een gezellige, ontspannende, luxueuze, sportieve of originele sfeer? Laat uw persoonlijkheid en creativiteit tot uiting komen.

Hedendaagse en traditionele materialen en terrasuitrustingen

Wanneer u rond uw zwembad loopt, op blote voeten of met hoge hakken, beeld u zich dan in dat u op natuursteen, keramische tegels, boordsteden, klassieke vloertegels, gladgemaakt beton of hout loopt ?

Betrouwbare kwaliteitspartners waarmee wij samenwerken sinds vele jaren

Het zijn de partners die het verschil maken

Onze doelstelling is dat uw realisaties volledig volgens uw keuze gebeuren. Wij raden onze partners aan om dat wij de kwaliteit van hun producten kennen en dit sinds vele jaren. Wij werken ook met plezier samen met partners die u uitgekozen heeft en begeleiden u waar nodig.

Uw zwembad is nog mooier met natuursteen

Vanuit de steengroeve rechtstreeks op uw terras : Stone levert u zijn nobele natuurproducten rechtstreeks en zonder tussenpersoon. Absolute charme verzekerd.

Meer info
Verfijnde vloertegels voor uw terras

GGILPRO werkt sinds vele jaren samen met DOM CERAMICHE, hun hoogwaardige mineralen zijn de perfecte combinatie van technologie en stijl en dit wereldwijd sinds 15 jaar. Zij geven aan uw terras de elegantie en harmonie van de Italiaanse knowhow.

Meer info
Een super comfortabel terras met het composiet hout van Govadeck

De look van hout zonder de nadelen : dit kwaliteitsvolle 100% Belgische composiet hout gemaakt van gerecycleerd plastiek weerstaat aan alle weersomstandigheden. Comfort en ontspanning zijn verzekerd.

Meer info
De zachtheid van kunstgras voor uw terras

Sinds meer dan 15 jaar is Namgrass een pionier op het gebied van kunstgras. Zij bieden u de zachtheid van echt gras zonder de negatieve aspecten van het onderhoud. Esthetisch en natuurlijk.

Meer info
De warmte van exotisch hout onder uw voeten

Het warme, elegante en supersterke exotische IPE hout, afkomstig uit Brazilië, is betand tegen alle weersomstandigheden. Gezelligheid gegarandeerd.

Meer info


Vraag nu een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van uw terras, waar ook in België

Een offerte nodig voor het aanleggen van uw terras? Of u nu aan de kust woont, in de kempen, in het hageland of in de polders, wij komen met plezier bij u langs.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP