GGILPRO wordt geladen

Het manueel onderhoud van uw zwembad...

de garantie voor een puur en proper zwembadwater!

U behandelt uw zwembadwater liever zelf?

Vraag advies bij GGILPRO

Bacteriën, algen, groen water. Het is niet het eerste waar men aan denkt als men het zwembad van zijn dromen gaat bouwen. Om dergelijke ongemakken te vermijden en de levensduur van uw zwembad te verlengen, volgt u best enkele basisregels voor de behandeling van uw water. Ook uw gezondheid en uw gemoedsrust is belangrijk.
Vraag advies bij GGILPRO, dé zwembadexpert in België sinds 30 jaar.

Water gecombineerd met licht en warmte, enkele grasstengels, een beetje stof en allerhande vuiligheden : dit zijn zowat alle ingrediënten die kunnen zorgen voor troebel water, en een beetje later groen water. Dit is niet waar u van gedroomt had.

Het filtratiesysteem staat dan wel voor 80% van de zuivering van uw water maar het is niet voldoende. De onderhoudsproducten en -toestellen die bestaan op de markt werden ontwikkeld om het onderhoud en het kuisen van uw zwembad te vergemakkelijken. U doet een regelmatige analyse van uw water. Daarna volgt de doseringsinstructies om uw water proper te houden.
In geval van twijfel, geven de experts van GGILPRO advies.


GGILPRO biedt u een gamma van betrouwbare producten om efficiënt uw water te behandelen en uw zwembad, de muren, de bodem en waterlijn te behandelen doorheen de seizoenen:

  • Het chloor is een uitstekende bacteriën verdelger. Het ontsmet uw zwembadwater, voorkomt de groei van algen en bestrijdt ze. Chloor wordt verkocht onder de vorm van tabletten om in uw skimmer te plaatsen, het is gemakkelijk in gebruik en economisch.
  • De pH van uw water, met andere woorden de zuurtegraad is de ideale indicator voor de gezondheid van uw water. De pH van een zwembad moet neutraal of licht basisch zijn. Hij varieert in functie van de hardheid van uw water (hoog indien u in een kalkrijk gebied woont). Het wordt aanbevolen om de pH van uw water elke week te controleren door middel van test strips, tabletten, reagens of een elektronische pH meter. U voegt vloeibare pH+ of pH- toe voor een goed evenwicht en een pH waarde tussen 7,0 en 7,4.

  • Een shock behandeling van uw zwembad verwijdert snel algen en behandelt een troebel of groen water en glibberige wanden. U kunt het ook gebruiken bij het in werking stellen van uw zwembad en bij het overwinteren. Deze krachtige ontsmetter (hij bevat 65% aan chloor) laat u toe om te besparen op uw producten.

Met moet dus subtiel spelen met de pH en het chloor omdat deze elkaar constant beïnvloeden. Er zijn ook andere parameters die voor problemen kunnen zorgen zoals de alkaliteit van het water en het iso cyaanzuur (de stabilisator).
Vraag raad aan GGILPRO want de hoeveelheden product die u kunt gebruiken hangen af van meerdere factoren : de grootte van uw zwembad, het aantal personen die er gelijktijdig in zwemmen, enz.

Om het manueel onderhoud van uw zwembad te vervolledigen, koopt u best ook een borstel voor de waterlijn, een borstel voor de wanden, een borstel met telescopische steel voor de bodem van het zwembad, een drijvende darm, een vangnetje voor het verwijderen van bladeren en andere vuiligheden die op het wateroppervlak drijven, een vangnet voor de bodem, enz. U bent zo perfect uitgerust om goed zorg te dragen voor uw zwembad.Het zelf onderhouden van uw zwembad : een uitdaging die niet lichtzinnig dient genomen te worden

U hoeft geen scheikundige te zijn om uw zwembad te onderhouden. GGILPRO legt u met plezier de basisprincipes uit en geeft u raad bij het kiezen van de beste oplossing, of u nu alles zelf wil doen, met een zout chlorinator wenst te werken of een volautomatisch systeem wenst te gebruiken. GGILPRO, uw zwembadexpert in Namen, van Maaseik tot De Panne, in Brussel in de Kempen, in Leuven of Sint-Niklaas.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP