Optimaliseer sport en plezier

Bouw aan uw droomlichaam terwijl u geniet van uw zwembad.

In het water spelen en sporten, het is puur plezier!

Als u sportief bent, dan zult u zeker zin hebben om uw activiteiten af te wisselen en soms wat meer inspanningen willen leveren. GGILPRO biedt u allerhande accessoires die aan uw ambities tegemoetkomen, u in vorm houden en uw prestaties verhogen.

Ook voor die reden heeft u besloten een zwembad bij u thuis te installeren. Of het nu overdekt is of niet, groot of klein, u wenst te zwemmen, uw energie te verbranden, spieren op te bouwen en uw gezondheid en vorm op peil te houden. Wij hebben exact wat u nodig heeft.

Tegenstroom zwemmen : voor de meest sportieve zwembadgebruiker

U houdt ervan om lengtes te zwemmen, maar uw zwembad is niet lang genoeg? U had graag lange afstanden gezwommen zonder gehinderd te worden?
De zwemelastiek is dan ideaal want u zwemt zonder vooruit te bewegen. Zo kunt u sportief zwemmen en u tegelijkertijd amuseren terwijl u van een hydrotherapie sessie geniet.

De aquabike 

Actie en interactie met het water

Ideaal om uw cardio te doen en uw uithoudingsvermogen te testen, uw spieren te versterken en aan uw souplesse te werken, dit alles terwijl u uw benen traint. U kunt hem gebruiken om in vorm te blijven, of voor uw revalidatie. Hij is voorzien van verschillende regelmogelijkheden en laat u toe een groot aantal oefeningen te doen.

Het juiste zwembad kiezen

U houdt eerder van zonnen en een goed boek lezen bij uw zwembad, of u zwemt liever een aantal lengtes? Een BBQ onder vrienden of spelletjes met het gezin, in de stad, met familie, binnen of buiten, in de grond of op de grond, ongeacht de grootte of vorm, zwembaden Waterair heeft het zwembad dat het best bij u past! Bij GGILPRO, zijn alle opties mogelijk en kunt u ze combineren tot in het oneindige om uw uniek project te concretiseren. Uw zwembad is zoals geen ander.

Ontdek ons gamma


Vraag een prijsofferte voor de aanleg van uw terras overal in België

Een prijsofferte nodig voor uw terras? Of u nu in Charleroi, Veurne, Brugge of Westende woont ; in Heusden-Zolder, Sint-Truiden of Tienen, wij komen graag bij u langs.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP