Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Onze warmtepompen zijn beveiligd door een stalen behuizing en voorzien van een laag epoxy verf.De warmtepomp...

geniet langer van uw zwembad in België

D e zon komt een beetje te voorschijn vandaag maar de dikke wolken voorspellen niet veel goeds? Dit gaat u toch niet stoppen om van uw zwembad te genieten. Dit is waar uw warmtepomp van pas komt : trek u niets aan van het kwakkelweer en geniet van uw zwembad aan een zalige temperatuur. GGILPRO stelt u de warmtepomp van O’Foehn voor die veel meer is dan enkel een verwarmingssysteem voor uw zwembad.
Als u heel veel tijd in uw zwembad wenst door te brengen, en dit vanaf de eerste zonnestralen, of u nu sportief ben of niet, u verkiest om te zwemmen in voldoende warm water met een minimum temperatuur van 26°C.
Zonder verwarmingssysteem, zal de temperatuur van uw water nooit hoger zijn dan 22 graden (misschien 24 graden als het echt warm is).
De ideale zwemtemperatuur is 28°, met een warmtepomp geniet u van uw zwembad gedurende een langere periode en zelfs als het minder mooi weer is, dus eigenlijk een must in België. U kunt uw zwembad dus 3 maanden meer gebruiken : van april tot eind september in plaats van juni tot augustus.


GGILPRO ontwerpt en installeert zwembaden in België sinds 30 jaar.
Wij bestuderen de beste oplossing :
 • heeft u een binnen- of buitenzwembad?
 • welk type zwembad heeft u en hoe groot is het?
 • welk verwarmingssysteem gebruikt u voor uw huis?
 • hoe vaak en gedurende hoeveel tijd gebruikt u uw zwembad?
 • wenst u gebruik te maken van domotica voor uw technisch lokaal en warmtepomp?
 • welk afdeksysteem heeft u gekozen voor uw zwembad
  (overdekking, een Coverseal® afdekzeil of een zwembadluik, enz... ?)


De warmtepomp van O’Foehn : verwarm uw zwembad het ganse jaar door en beperk de kosten

De warmtepomp haalt de warmte uit de lucht en gebruikt deze om uw zwembadwater te verwarmen.
Daar zij niet zelf de warmte genereert, heeft ze een hoog rendement en een lage kost, vooral voor grote zwembaden.
Ze is heel rendabel vanaf een buitentemperatuur van 7°C.

Daarom stelt GGILPRO twee modellen van warmtepompen van O’Foehn voor, het klassieke model en het 4 seizoens model, dat beschikt over een anti-vries systeem door omkering van de cyclus. Dat is een belanrijk voordeel wanneer u uw zwembad wenst te verwarmen bij een omgevingstemperatuur die lager is dan 10°C.
De O’Foehn warmtepomp aangeraden door GGILPRO is super performant :

 • is uitgerust met een thermische wisselaar (van titanium en PVC) met dubbele stroom, wat zorgt voor een beter rendement en een efficiënter gebruik van energie. Door te kiezen voor titanium en PVC, is onze wisselaar vrij van corrosie, ongeacht welk type van behandeling u gebruikt voor uw water.
 • ze heeft kleine afmetingen
 • ze maakt weinig lawaai
 • ze is eenvoudig te installeren
 • haar intuïtief en super gevoelig aanraak bedieningspaneel is gemakkelijk in gebruik
 • ze is robust en bestand tegen corrosie, zonnestralen en slechte weersomstandigheden.

En om dit alles te bekronen, kunt u perfect uw energieverbruik beperken danzij het performant programmatie systeem : u kunt zo automatisch uw warmtepomp, kuissysteem, verlichting, of gelijk welk ander systeem automatisch laten in- en uitschakelenen. Meer bepaald, vanaf welke temperatuur, op welke tijdstippen, 's ochtends of 's avonds, tijdens het weekend of op feestdagen, volgens uw gewoontes en gebruiken. U hoeft dus enkel nog de kleur van uw zwempak uit te kiezen.

Wat zijn de voordelen van een O'Foehn warmtepomp in vergelijking met andere modellen op de markt?
 • Het is de enige pomp die een automatisch anti-vries systeem heeft vanaf een temperatuur van -18C°
 • Het is de enige warmtepomp waarin domotica voor het zwembad, verlichting en filtratie ingebouwd is
 • Ze kan bestuurd worden via een applicatie op uw smartphone, via het internet of e-mail en via een WiFi verbinding
 • Ze heeft een heel hoog rendement vanaf 5°C (COP 4,18)
 • Door het feit dat ze omkeerbaar is, kan ze uw zwembad dat overdekt is, voorzien is van een Coverseal afdekzeil, of een Solae Wat afdekzeil, enz. ook afkoelen.
 • Ze is heel stil wat ze is voorzien van een metalen behuizing die geisoleerd werd met een geluidsdempende mousse (geen ABS behuizing die slecht veroudert en trillingen veroorzaakt)
 • Dankzij de grote ventilator is er een kleinere rotatie snelheid maar een betere menging
 • Haar bediening is waterbestending

Wij hebben een plastic behuizing uitgesloten omdat ze onvoldoende sterk is. Onze warmtepompen worden beschermd door een stalen behuizing voorzien van een laag epoxy verf. Uw investering is zo beschermd tegen slechte weersomstandigheden, corrosie, zonnestralen en zal vele jaren meegaan.GGILPRO legt u met plezier uit welk verwarmings - systeem u het best installeert voor uw zwembad

Als u in België maximaal van uw zwembad wenst te genieten, heeft u een efficiënt verwarmingssysteem nodig. GGILPRO geeft u advies rekening houdend met uw gebruiksgewoontes, de plaats waar uw zwembad zich bevindt, enz. Of u best kiest voor elektriciteit, zonne-energie, een waterverwarmer met zonne-energie, zonnepanelen, een zonnetapijt, zonne-energie collectoren, een warmtepomp, een warmtewisselaar, een houtkachel, gas of mazout om uw zwembad te verwarmen?

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP