GGILPRO wordt geladen

De Plug-in eco.R bespaart u geld

Kies voor een evolutief zwembad

Met eco· R kunt u het debiet van uw filterpomp aanpassen

Eco.R, zorgt voor een zuiniger, milieuvriendelijker zwembad dat de voetafdruk op het milieu beperkt en tegelijkertijd geld bespaart.

HET EVOLUTIEF ZWEMBAD DOOR WATERAIR

De Plug-in eco·R is een toestel waarmee u het debiet van uw filterpomp kunt aanpassen. Dit bespaart elektriciteit en de daaraan gebonden kosten en verlaagt het geluidsniveau door stiller te draaien.

HOE WERKT HET ?

Vul de gegevens van uw zwembad in uw smartphone-applicatie Plug-in eco.R. Plug-in eco-R zal het vermogen van uw filtratie aan uw zwembad aanpassen zodat het debiet van uw pomp verlaagd wordt, waardoor het stroomverbruik en het geluidsniveau verminderd worden.Met eco· R kunt u het debiet van uw filterpomp aanpassen

DE VOORDELEN VAN DE PLUG-IN ECO·R

 • Vermindering van uw elektriciteitsverbruik: u bespaart maximaal meer dan € 915,00 per jaar (*)
 • 5 filtratiemodi om aan te passen aan uw behoeften (prestatiefiltratie, reiniging, whirlpool, boost, reiniging): vermijdt overconsumptie van elektriciteit
 • Beheer en pas uw filtratie aan vanaf uw smartphone via de mobiele app easy·care by Waterair die beschikbaar is in de App Store en Google Play
 • Het wordt geïnstalleerd tussen de elektriciteitskast van het zwembad en de filterpomp (dankzij de kabels van 2 x 2 meter die bij het apparaat worden geleverd).


PRODUCTKENMERKEN :

 • 1 Plug-in eco·R
 • 2 x 2 meter kabels.
 • 5 filtratie modi
 • Afmetingen: 246 x 200 x 152 mm

GARANTIEPERIODE:

 • 2 jaar

COMPATIBILITEIT MET:

 • Waterair P33, P50, P75, Sta Rite PRD1 en PRC1 mono-fasige pompen voor zwembaden kleiner dan 50m³ De Plug-in kan geïnstalleerd worden in een technische ruimte van Locatec, Locaroc of Locaroc 2.
 • Men kan er van uitgegaan dat de investering in een Plug-in eco.R afgeschreven kan worden of zelf terugverdiend vanaf de 12e maand van gebruik.
(*) Evaluatie van de besparingen op het onderdeel dat betrekking heeft op de filterpomp, bij gebruik van de plug-in eco.R. Met een P50 pomp volgens de volgende berekening, voor een zwembad met een volume tussen 38m³ en 40m³: met een gemiddelde filtratietijd van 3420 uur per jaar en een geschatte prijswaarde per kWh van €0,40. (Werkingskosten van een P50-pomp: € 1094,40 in plaats van € 359,78 met de plug-in eco.R in Prestatiefiltratie, d.w.z. € 734,62.).

U hebt zelf enige bouwervaring, maar u bent niet vertrouwd met alle technieken?

U hoeft het ons enkel te vragen. Bij GGILPRO, kunt u uw zwembadproject en de aanleg van uw terras à la carte beheren : wij leveren de techniekers, en u levert de mankracht. Wij bouwen samen uw zwembad in Sint-Lambrechts-Woluwe, Kwaadmechelen, Duffel of Arendonk.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP