GGILPRO wordt geladen

De Waterfriend MRD-2 van OSF

Een automatisch doseringsysteem dat alles voor u doet

De Waterfriend MRD-2 van OSF

Een automatische regeling die alles voor u doet

U droomt van een volledig uitgebalanceerd zwembadwater dat super proper is zonder dat u het elke week dient te analyseren en bij te stellen?
GGILPRO heeft de ideale oplossing voor u : de Waterfriend MRD-2, is een meet-, regel- en doseringsysteem voor pH/chloor dat u een glashelder zwembad garandeert.

Vooraleer u op uw luchtmatras kunt drijven in het midden van uw zwembad, en om zeker te zijn dat uw water proper en glashelder is, moet u het regelmatig behandelen, de kwaliteit ervan analyseren, bijstellen, ontsmetten, en soms misschien proberen terug in orde te krijgen in het slechtste geval.
En als er nu eens een toestel moest bestaan, dat weinig plaats inneemt, discreet en hyper technologisch is en dat alles in uw plaats doet? GGILPRO heeft dit technologische hoogstandje gevonden voor u in Duitsland.


De Waterfriend MRD-2 van OSF : DE automatische regeling voor uw zwembadwater die al het werk voor u doet

Beeldt u een hoogtechnologisch systeem in dat voorzien is van een microprocessor en dat de waterkwaliteit controleert, deze pH data van het water doorstuurt naar een centrale en ook naar uw smartphone of computer via internet of WiFi.
U doet de instellingen voor de pH van uw water. Uw Waterfriend MRD-2 neemt waterstaaltjes, tot 10 liter per uur. Als de pH te hoog is en de chloor te laag, verhoogt of verlaagt de doseerpomp deze met 0,01. Naast het regelen van de pH en de chloor, waarschuwt de Waterfriend MRD-2 u wanneer er een onderhoud aan één van de electrodes nodig is.
Het is een echt juweeltje dat eenvoudig is in gebruik en dat dankzij het heldere en intuïtieve display eventuele problemen zelf aanpakt, in tegenstelling tot de zout chlorinator die af en toe de tussenkomst van een technieker vereist.


Gebruiksaanwijzing.PDF

Klik op het icoon om de gebruiksaanwijzing te downloaden

Documentatie.PDF

Klik op het icoon om de documentatie te downloaden

Kortom, u hoeft helemaal niets te doen.
Het is het beste product voor een goede ontsmetting van uw zwembad.

Contacteer ons


Vraag een prijsofferte voor uw Waterfriend MRD-2

U wil op uw gemak van uw zwembad kunnen genieten? U weet niet hoe u het water moet testen of heeft er geen zin in, u zit liever niet te knoeien met pH+ of pH-, constant uw water te analyseren en het dan weer bij te stellen voordat u een frisse duik kunt nemen. GGILPRO verstaat u compleet. Neem een afspraak of contacteer ons. De Waterfriend MRD-2 past perfect bij u. Overal in België.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP