GGILPRO stelt u zijn overwinteringsservice voor

Om een zwembad in goede staat te hebben vanaf de eerste mooie dagenEen goede overwintering staat voor een zomer vol zwemplezier

GGILPRO overwintert uw zwembad

O m na de winter uw zwembad in goede staat terug te vinden en er vanaf de eerste mooie dagen maximaal van te kunnen genieten, moet uw zwembad beschermt worden tijdens de winter. GGILPRO kent alle juiste handelingen vanbuiten, in functie van de eigenschappen van uw zwembad.

Tegen het einde van het zwemseizoen, kunt u best uw zwembad goed afdekken om het te beschermen van de slechte weersomstandigheden, temperatuurdaling, , dode bladeren, naalden, afval en allerhande vuiligheden die er door de wind in vliegen.
Het water heeft ook tijdens de overwintering een behandeling nodig. Aan het einde van het zomerseizoen, ontfermt GGILPRO zich over de overwintering van uw zwembad voor u.

Onze "overwintering" service bestaat uit :  • het plaatsen van een ondoorzichting winter afdekzeil
  • de tijdsduur van de filtatie aan te passen
  • de anti-vries sonde af te stellen

  • de eerste dosis Aquachoc toe te voegen
  • het verwarmingssysteem, uw douche, of het behandelingssysteem van water te ontdoen
  • de omgeving van uw zwembad schoon te maken, vooral verwijderen van bladeren en gras

Ook wanneer de overwintering opgestart is, moet u regelmatig uw zembad controleren tijdens de wintermaanden. Een keer per maand moet er Aquachoc toegevoegd worden, moet u de pH controleren en aanpassen indien nodig, het filtratiesysteem opstarten indien nodig, bladeren en vuilnis verwijderen, de waterlijn onderhouden.
Af en toe uw zwembad in het oog houden tijdens de winter, is zoals het weerbericht te kijken alvorens op vakantie te vertrekken : u bereidt zich alvast voor om mooie momenten te beleven aan het water vanaf de eerste zonnestralen.

Wat is de ideale pH waarde van mijn zwembad?

U hebt een nieuw zwembad en bent onzeker over de juiste pH waarde : de ideale pH ligt tussen 7.0 en 7.2? Is hij stabiel ? U twijfelt over de te gebruiken producten en hoeveel u ervan mag gebruiken. Bel uw raadgever bij GGILPRO. Laat deze twijfel uw vakantie aan uw zwembad in België niet verpesten.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP