GGILPRO geeft u advies en voert het onderhoud van uw zwembad uit

GGILPRO doet het onderhoud en de opstart van uw zwembad en kan zich ook ontfermen over het lente en winter onderhoud.Zwem de ganse zomer in alle rust in proper water 

GGILPRO ontfermt zich over het onderhoud van uw zwembad

Het moet je maar overkomen : ineens is uw zwembad volledig groen en troebel. Wat is er nu meer onaangenaam als u juist van plan was om een frisse duik te nemen? Om dit te vermijden zijn er enkele voorzorgen te nemen. GGILPRO begeleidt u gedurende de ganse levensduur van uw zwembad.

Om volop van uw zwembad te kunnen genieten, dient u constant het water in het oog te houden, om een evenwichtig water te behouden en te voorkomen dat het groen of troebel wordt. Het is belangrijk dat uw water helder en gezond blijft want het is ongezond om te zwemmen in slecht water.

Hierbij enkele aanbevelingen : :  • dek uw zwembad af tijdens de nacht om de waterkwaliteit te behouden, verwijder de afdekking bij hoge temperaturen
  • controleer de pH waarde, de ontsmettingsgraad en het filtratiesysteem één keer per week 

  • grijp in vanaf de minste wijziging in de kleur van het water

De meeste problemen duiken op door een gebrek aan opvolging. Het is spijtig en vooral frustrerend en duurder dan een regelmatig onderhoud. Bij de minste twijfel, isGGILPRO er om op al uw vragen te antwoorden.GGILPRO geeft u advies en ontfermt zich over de opstart en de overwintering van uw zwembad

Gefeliciteerd ! U gaat nu uw eerste duik maken in uw gloednieuw zwembad! GGILPRO ontfermt zich over de opstart en kan uw lenteonderhoud uitvoeren bij de start van een nieuw zomerseizoen.
Wij doen ook uw overwintering, om ervoor te zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan in de lente. Tijdens het zwemseizoen, kunt u uw zwembad manueel onderhouden met speciale producten voor de behandeling van het water, zoals het chloor, de pH+ en pH-.
GGILPRO legt u in detail uit welke hoeveelheden u dient te gebruiken. Voor uw comfort en de veiligheid van uw water, kunt u ook werken met automatische systemen, zoals de zoutchlorinator, en de MRD-2.
Voor het schoonmaken van uw zwembad, GGILPRO kunt u manueel te werk gaan, of met een stofzuiger of robot werken.

Hoe de groei van algen voorkomen in mijn zwembad?

Groen water, troebel water of water met een witte schijn, dat komt regelmatig voor. U kunt het nochtans eenvoudig voorkomen dankzij een goede afdekking of overdekking, en door goede producten in de juiste hoeveelheid te gebruiken. Vraag ons om advies. Wij doen uw onderhoud in Gent, Berlaar, Brussel, Bierbeek, Zellik, Koksijde, Deinze, Geel, Mons, Maasmechelen, Huldenberg, Oudsbergen, Roosdaal, Turnhout, Wichelen, Zemst.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP