GGILPRO wordt geladen

De filtratie van uw zwembadwater is essentieel

GGILPRO stelt u een filtratiesysteem voor dat aangepast is aan uw ware behoeften

De filtratie bepaalt voor 80% de puurheid van uw zwembad.

Vraag advies aan GGILPRO

We kijken er meestal naast, desalniettemin speelt het filtratiesysteem van uw zwembad een zeer belangrijke rol. Het staat garant voor uw gezondheid, uw hygiëne, en uw goed gevoel. Het zorgt ervoor dat u zich maximaal en in alle sereniteit kunt ontspannen, zoals van uw zwembad verwacht wordt. GGILPRO, expert op het gebied van zwembaden sinds 30 jaar, stelt u een filtratiesysteem voor dat aangepast is aan uw zwembad en dit overal in België.

Het essentiële element voor een goede gezondheid van uw zwembad is het filtratiesysteem : het staat in voor 80% van de kwaliteit van uw zwembadwater. Het is heel eenvoudig, het is net zoals onze nieren : het filtert de vuiligheden die in het water rond dwarrelen. Zijn rol is cruciaal voor de hygiëne en de gezondheid van de zwembadgebruikers.

Er zijn meerdere efficiënte filtratiesystemen, maar om een systeem te hebben dat perfect afgestemd is op uw zwembad, moet u rekening houden met verschillende factoren.

De adviseurs van GGILPRO vertellen u welk systeem het beste past bij uw zwembad volgens de grootte, de diepte, het watervolume, het gemiddeld aantal gebruikers, de frequentie waarin u het gebruikt, de plaats waar uw zwembad zich bevindt en de omgeving, enz.Wij raden u voor uw zwembad, of het nu op de grond gebouwd is, ingegraven is, ovaal, rechthoekig, boonvormig is of een vrije vorm heeft, een "alles in 1" filtratie aan : zandfilter met glas of patroonfilter.
Het is belangrijk dat uw filtratiesysteem in overeenstemming is met uw kuis- en onderhoudssysteem van uw zwembad om de efficiëntie ervan te waarborgen.


Wat is het basiselement voor een goede filtratie van uw opgebouwd of ingegraven zwembad?

De waaier aan filtratiemogelijkheden voor uw zwembad bestaat uit een grote keuze aan materialen. De skimmer en het spuitgat verzekeren de filtratie via de filtratiepomp en uw zandfilter - MFA systeem (Activated Filtration media : zorgt voor een beter rendement dan zand en is ecologischer) of uw patroonfilter in uw technisch lokaal.

GGILPRO levert de patronen voor patroonfilters in verschillende maten en capaciteiten, alsook de filtratiesystemen met zand en MFA.

Contacteer ons


Er wordt niet bespaard op het filtratie systeem van een zwembad

Uw filtratie systeem is van het allergrootste belang indien u maximaal en in alle sereniteit en veiligheid van uw zwembad wenst te genieten. Doe beroep op GGILPRO, professionele zwembadbouwer sinds 30 jaar. Wij helpen u bij de keuze van uw filtratie systeem in Anwerpen, Mechelen, Dendermonde, Westmalle, Sint-Genesius-Rode, Halle.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP