De kleine extra's die het verschil maken

Een zwemband, een douche of een aquabike... het plezier gaat voor alles!

Zalig ontspannen aan uw zwembad is alles wat u wenst

GGILPRO biedt u een uitgebreid gamma aan bijkomende accessoires

Eens uw zwembad er staat, gevuld en verwarmd is, hoeft u zich enkel nog te ontspannen en te amuseren. GGILPRO biedt u een uitgebreid gamma aan bijkomende accessoires om voor nog meer ontspanning te zorgen.

U heeft een zwembad gebouwd voor het ganse gezin : de kinderen houden van duiken, de volwassenen wisselen de sportieve momenten dan weer af met ontspannende momenten. In het water is alles anders, lichter en versterkt. Onder onze accessoires zijn er enkele grote favorieten zoals de douches, onontbeerlijk voor en na het zwemmen, de fontein, de waterval, de zwemband of nog de luchtmatras maar ook onze Led lampen die het zwemplezier ook tot 's avonds te verlengen zijn super populair…

Wij hebben tal van ideeën voor u

col des cygnes pour piscines

De waterval : ontspanning op zijn mooist

Als u rugpijn heeft, pijn aan uw schouders, uw nek, dan is de waterval ideaal voor u. Dit accessoire word regelmatig gebruikt in de thalasso therapie, zijn sterke waterstraal masseert uw nek, rug, hoofd. Sluit uw ogen en laat het water al uw spanning wegnemen.

zwemband, luchtmatras, verkoop van accessoires voor zwembaden

Luchtmatras of "gedeelde zwemband"?

De zwemband dient oorspronkelijk als reddingsmiddel of als zwemhulp. In zijn ontspanningsversie laat u zich rustig ronddrijven, voor een zalige siesta, alleen of met z'n twee. Daarnaast hebben wij ook luchtmatrassen. Deze zijn even comfortabel!

zonnedouche voor zwembad waterair ggilpro

De zonnedouche : natuurlijk warm water

Een douche voor het zwemmen is een must – niet alleen voor uw hygiëne maar ook om hydrocutie te vermijden. Het is aangenamer als het water warm is. GGILPRO heeft ook een gamma een ecologische en economische zonnedouches : het water wordt natuurlijk verwarmd door de zon.fontein voor zwembad verkoop accessoires

De fontein, want het oog wil ook wat

Wat geeft er een groter zen gevoel dan het geluid van stromend water. Of u nu op uw ligstoel ligt, of op uw luchtmatras ronddrijft, laat u wegdromen bij het klaterend geluid van een fontein. En als u van meer actie houdt, dan kan uw fontein u ook een aantal "slappe lach" sessies bezorgen… En mondje dicht!

lichtbollen verkoop accessoires zwembaden

Lichtbollen

U houdt van geluid en licht, een magische sfeer, feeëriek? Als de avond valt, toveren enkele gekleurde Led lampen uw zwembadomgving om in een schitterend lichtspektakel. Een zachte muziek, een aantal ligstoelen, wat kussens, een thee of een cocktail... Uw avond is alvast goed begonnen!

aquabike voor zwembad waterair ggilpro

Voor de sportievelingen

Staat voor u uw zwembad gelijk met goede vorm? Ideaal om dat overtollige buikvet weg te branden? Of het nu voor uw plezier, een training of een revalidatie gaat, GGILPRO heeft voor u een aantal accessoires in zijn aanbod die u een ware energieboost geven.Vraag een prijsofferte voor de aanleg van uw terras overal in België

Een prijsofferte nodig voor de aanleg van uw terras? Of u nu in de regio van Geel, Oostakker, Heppen of Ieper woont; in Namen, Profondeville of Jambes, in Brussel of aan de zee, wij komen graag bij u langs.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP