Profiteer van onze knowhow...

Wij begeleiden u door gans uw projectGGILPRO helpt daar waar het nodig is!

Een Kit, technische bijstand of liever klaar om te duiken ?

Een zwembad is uw droom en u wilt het zelf bouwen. U heeft vrienden of partners die u kunnen helpen? U heeft enkel een technisch ruggensteuntje nodig? Of u heeft uw materiaal besteld maar heeft niemand gevonden om uw terras aan te leggen. Bij GGILPRO, is alles « à la carte ».

Wij werken sinds 30 jaar exclusief met zwembaden Waterair, de nummer 1 in Europa voor zwembaden in kit. Wij hebben meer dan 3000 zwembaden gebouwd.

Dankzij onze sterkte, extra's en knowhow, kunnen wij u aanbieden om uw zwembad samen met u te bouwen, en enkel tussen te komen waar nodig :  • u heeft een team, vrienden, professionelen uit de bouwsector, buren die een handje kunnen toesteken 
  • u heeft enkel technische hulp nodig voor de organisatie en opvolging van de werf 

  • u levert de mankracht en wij superviseren de werf
  • u verkiest onze "klaar om te duiken" optie, wij bouwen uw zwembad van A tot Z

Wij passen ons aan aan uw kennis en uw netwerk : wij werken samen met uw partners. Het belangrijkste is dat uw project gerealiseerd wordt zoals u het wenst. Kortom, wij komen tussen wanneer het nodig is en waar wij een toegevoegde waarde kunnen betekenen voor uw project.

De filosofie van GGILPRO is u van onze knowhow te laten genieten

Wij begeleiden u doorheen gans uw project, vanaf de inplantingsstudie tot de keuze van uw afdekzeil of overdekking, via de vorm van uw zwembad en de keuze van de liner, enz. Wij werken op dezelfde manier voor uw terras en uw zwembadomgeving : u heeft een eigen leverancier voor uw tegels of uw natuurstenen?
U heeft ons enkel nodig om ze te plaatsen? Wij hebben hoogstaande partners uitgekozen waarmee wij sinds jaren samenwerken en in wie wij het volle vertrouwen hebben.
U wilt uw composiet hout van Govadeck uw exotisch hout of gelijk welk ander materiaal voor uw terras via ons en u plaatst het zelf? Dat is ok voor ons. Dat maakt ons beroep juist interessant : geen enkele werf, geen enkel project is identiek. U bent uniek en onze oplossingen zijn dat ook.Hoe een zwembad in kit zelf bouwen?

Een zwembad in kit van Waterair zelf monteren, het is bijna kinderspel! GGILPRO komt bij u om de werf te superviseren en dit overal in België of installeert uw zwembad volledig zodat het "klaar is om te duiken" : Brussel, Luik, Antwerpen, Genk, Gent, Brugge, Luik, Charleroi, Leuven, Bergen, La Louvière, Binche, Balen, Ham, Leopoldsburg, enz.

Contacteer ons
De verschillende stappen bij het monteren
De grondwerken
Het monteren van de structuur
De chape
De onderdelen die waterdicht moeten gemaakt worden
Het opvullen
De voorbereiding en plaatsing van de liner
De afwerking


Vraag een offerte voor uw hammam

Het voordeel van een hammam, is dat u hem gelijk waar in België in uw huis mag installeren : van Chimay tot Yvoir van Antwerpen tot Couvin, wij zijn tevreden als u dat bent.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP