GGILPRO wordt geladen

Coverwat® het afdekzeil dat een verschil maakt !

Dit zeil wordt geleverd in kit en is eenvoudig te plaatsen

Coverwat® : een exclusiviteit van Waterair

Coverwat® is zeer sterk en gemaakt van dubbelzijdig PVC gecoat polyester, het is bovendien UV bestendig.

Het afdekzeil is essentieel om uw zwembad in goede vorm te houden. Daarom heeft Waterair, met zijn 45 jaar zwembadervaring, het afdekzeil Coverwat® ontwikkeld. Exclusief beschikbaar in België bij GGILPRO.
Voor ons moet een zwembad steeds een plezier blijven, tijdens en na het zwemmen. Coverwat® groepeert alle positieve punten die een verschil maken en die de dagelijkse verzorging van uw zwembad een plezier maken in plaats van een last. Eerst en vooral zijn er de mooie kleuren, het afdekzeil bestaat in beige, grijs, amandelgroen en blauw.


Coverwat®: een afdekzeil met stangen in kit voor alle seizoenen

Ideaal om uw zwembad te beschermen tegen slechte weersomstandigheden en vervuiling en om te besparen op verwarming en water, het Coverwat® afdekzeil is compatibel met terrassen van hout en beton.
Het wordt geleverd in kit en is heel eenvoudig te plaatsen aan de hand van spanriemen. Tijdens het zomerseizoen, wanneer u het meeste van uw zwembad geniet, kunt u dankzij het systeem van uittrekbare grondankers het afdekzeil in een mum van tijd plaatsen door middel van de bijgeleverde zwengel. Het zeil heeft minder stangen dan de overgrote meerderheid van afdekzeilen, dit maakt het gebruik nog eenvoudiger.
Coverwat® is zeer sterk, van dubbel PVC gecoat polyester, en UV bestendig. Danzij de afwerking met een dunne vernislaag kan het gemakkelijk gereinigd worden. Het combineert veiligheid met esthetiek en is rechthoekdig. Het zeil is perfect voor zwembaden met afmetingen tot 12m x 5m, welke vorm ze ook hebben.

Uw Coverwat® afdekzeil : extra veiligheid voor uw zwembad

Als zwembadbezitter is ook de veiligheid één van de essentiële vereisten. Het Coverwat® afdekzeil respecteert alle geldende veiligheidsnormen en beveiligd de toegang tot uw zwembad, in het specifiek voor kinderen. Daar Coverwat® ook een winter afdekzeil is, is uw zwembad het ganse jaar door beveiligd.

Welk afdekzeil kiezen voor uw zwembad?

Er is een enorme keuze aan afdekzeilen. Ze hebben allen hun voordelen en eigenschappen. GGILPRO geeft u advies bij de keuze tussen een zwembadluik, een Qualifil®, Watertop of Coverseal afdekzeil, of een noppenfolie afdekzeil. Tenzij u voor een zwembadoverdekking kiest natuurlijk.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP