De warmtewisselaar van Phalen

De warmtewisselaar is een zeer goed oplossing om snel uw zwembad op te warmen

De warmtewisselaar...

een mogelijk oplossing voor uw zwembad in België

U bent niet veel thuis, of uw zwembad bevindt zich bij uw buitenverblijf? Misschien is een warmtewisselaar dan ideaal voor u. GGILPRO raadt u de warmtewisselaar van Phalen aan.
U heeft een zwaar werkritme, uw werkuren zorgen ervoor dat u weinig tijd heeft en u wenst deze tijd maximaal te benutten. U gebruikt uw zwembad niet zo veel, maar wanneer u het dan gebruikt, wenst u dat het water snel een temperatuur van 28° heeft. De warmtewisselaar is een zeer goede oplossing om uw water snel op te warmen; zelfs bij een lage buitentemperatuur. Het water wordt opgewarmd door het in contact te brengen met een weerstand die door uw verwarmingsketel opgewarmd wordt.
Het voordeel van dit systeem is dat het weinig plaats in neemt en eenvoudig te installeren is.
Daar de warmtewisselaar gebruik maakt van de warmte die door een andere systeem gegenereerd wordt, kan hij u onder bepaalde voorwaarden geld besparen daar u niet dient te investeren in een toestel dat zelf warmte aanmaakt enkel voor uw zwembad.

GGILPRO werkt al vele jaren met de warmtewisselaars van Phalen.

De warmtewisselaar van Phalen : ideaal voor binnenzwembaden

Het maakt niet uit of uw zwembad nu bovenop de grond staat of in de grond zit, want het interessante aan de warmtewisselaar van Phalen, is dat u hem naast uw filtratiesysteem kunt plaatsen aangesloten op uw verwarmingsinstallatie.
U wint zo aanzienlijk wat plaats. De warmtewisselaar is ideaal voor binnenzwembaden daar hij meer efficient is wanneer de omgevinstemperatuur minder dan 5°C bedraagt.
In het geval van koudere periodes of wanneer u uw buitenzwembad 365 dagen per jaar gebruikt, is de Phalen warmtewisselaar DE oplossing bij uitstek om uw zwembad te verwarmen.

GGILPRO geeft sinds 30 jaar advies bij het kiezen van het juiste verwarmings- systeem voor uw zwembad

Wat is het verschil tussen een warmtepomp en een warmtewisselaar? Wanneer kiest u best voor elektriciteit, hout, mazout of zonne-energie? Als u maximaal wilt genieten van uw zwembad in België, dan heeft u een performant verwarmingssysteem nodig. GGILPRO is hierin gespecialiseerd : wij geven u raad, rekening houdend met uw gewoontes, uw behoeftes en de inplanting van uw zwembad. Wij komen tot bij u thuis van noord tot zuid en van oost tot west, kortom in gans België.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP