De vloertegels van DOM CERAMICHE

Italiaanse elegantie en kwaliteit onder uw voeten

U waant zich in Italië

Zelfs in België reflecteert uw terras de Italiaanse zon het ganse jaar door

GGILPRO heeft hoogstaande partners uitgekozen voor de aanleg van uw terras. De vloertegels van DOM CERAMICHE geven aan uw terras de elegantie en klasse die eigen is aan Italië.
Een exclusiviteit in België.

Schitterend !

Uw terras met vloertegels in imitatiehout of marmer die ontwikkeld werden door onderzoekslaboratoria die gespecialiseerd zijn in Italiaans keramiek, voldoen aan alle eisen van elke kunst en ambachten liefhebber.

DOM CERAMICHE is een partner van GGILPRO sinds vele jaren : een partnerschap gebaseerd op vertrouwen dat u een oogverblindend resultaat geeft.

De vloertegels van DOM CERAMICHE : een exclusiviteit van GGILPRO die de perfectie benadert
dom ceramiche partner GGILPRO vloertegels

Deze schitterende keramische tegels zijn robuust als geen ander dankzij het feit dat ze weinig poreus en goed waterdicht zijn. GGILPRO biedt u een grote waaier aan afmetingen en afwerkingen die uw terras uniek maken.
Wij bestellen rechtstreeks in Italië, zonder tussenpersoon, om u de beste prijs op de markt en een betrouwbare investering te kunnen bieden.
De DOM CERAMICHE vloertegels zijn perfect aangepast aan de buiten- en/of binnenterrassen rondom uw zwembad en zijn eenvoudig te onderhouden.
Ze zijn perfect voor een nieuwbouw, maar ook bij een renovatie van uw terras.

Consulteer onze catalogussen


Gamma ENTROPIA.PDF

Klik op het icoon om de catalogus te downloaden

Gamma LOGWOOD.PDF

Klik op het icoon om de catalogus te downloaden

Gamma MAJESTIC.PDF

Klik op het icoon om de catalogus te downloaden

Gamma BARNWOOD.PDF

Klik op het icoon om de catalogus te downloaden

Welke kleur van liner past het best bij uw zwembad?

De Waterair zwembaden worden exclusief ingevoerd door GGILPRO in België en beschikken over een grote keuze aan liners. Verkiest u een blauwe, grijze, gemarmerde of beige liner? GGILPRO luistert naar u, stelt u vragen en doet u een voorstel. De combinaties zijn zo ontelbaar dat uw zwembad en zijn terras steeds persoonlijk en uniek zijn. Met GGILPRO, zwemt u in het geluk.

Onze zwembaden zien


Kies uw type Italiaanse vloertegels voor het terras van uw zwembad

Vooraleer te beslissen stellen wij u voor dat u zich laat doordringen door de verschillende texturen, kleuren, aspecten en afmetingen van ons Italiaans keramiek. Of u nu in Brussel, Vlaams-Brabant, de provincie Antwerpen, de provincie Limburg of de provincie Oost-Vlaanderen woont. Wij zijn overal in Vlaanderen en Wallonië aanwezig.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP