GGILPRO wordt geladen

Coverseal® : een ultra innoverend afdekzeil!

Dit afdekzeil wordt op maat gemaakt en past op elk type zwembad, binnen of buiten.

Coverseal® : een hoogwaardig automatisch afdekzeil

Het neusje van de zalm om uw zwembad af te dekken, het maakt u het leven gemakkelijk.

Uw zwembad afdekken en weer openen in een oogwenk? Dit is mogelijk met dit schitterende afdekzeil. GGILPRO stelt u Coverseal® voor, om uw zwembad af te dekken in alle comfort. Alles staat klaar voor een zalige dag aan uw zwembad; de ligstoelen, frisse drankjes, misschien een goed boek en rustige muziek. Alles is perfect klaar. Het enige wat nog te doen valt is uw zwembadafdekking verwijderen, en dan heeft u natuurlijk graag dat dit zo snel en eenvoudig mogelijk kan.

Het systeem van Coverseal® is dan de ideale oplossing want het is volledig automatisch : de elektrische bediening in de hand nemen, eventjes meewandelen terwijl het zicht opent en klaar is kees ! Het is zelfs mogelijk om het zeil vanop afstand te bedienen.


Coverseal®: high-tech, ultra-performant, ultra-innoverend

Het zeil van gearmeerd PCV weerstaat aan elke vorm van misvorming en uitrekking. Het blijft perfect opgespannen boven de waterlijn zonder in contact te komen met het water, u heeft dus gegarandeerd proper water het ganse jaar door. In het midden is het zeil voorzien van meedere openingen die het regenwater doorlaten.

Wat het afdekzeil van Coverseal® uitzonderlijk maakt, is de aandrijftechnologie. U bestuurt het op- en afrolsysteem door middel van en elektronische bediening en wandelt mee tot het volledig afgerold is, of u kiest voor het volautomatische model met afstandbediening. Voor ieder wat wils. Een ultra platte rail leidt en vergrendelt het afdekzeil beetje bij beetje terwijl het zich over uw zwembad spant. Niet één enkel blad of vuiligheid kan in uw zwembad vallen dankzij de perfecte dichting van dit systeem. De rails zijn perfect afgerond zodat u zich niet kunt kwetsen. Een ware bescherming tegen vervuiling van buitenaf, het is hermetisch afgesloten en bewaart de warmte van uw zwembadwater.

Het rechthoekige afdekzeil van Coverseal® wordt op maat gemaakt en past op elk type zwembad, binnen of buiten.

Een afdekking die eenvoudig te gebruiken is?

GGILPRO selecteerde voor u de beste partners voor uw afdekzeilen en overdekkingen voor uw zwembad. Dankzij zijn 30 jaar ervaring, kent GGILPRO alle mogelijke oplossingen die voldoen aan uw wensen. Uw keuze hangt af van een groot aantal criteria die wij graag samen met u bekijken. Uw zwembad is uniek; uw afdekzeil is dat ook.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP