Platte bodem, schuine bodem of minikuil

Waterair biedt u 5 aangepaste profielen voor uw noden en wensenBent u eerder sportief of zen ?

Zwembaden Waterair biedt u 5 verschillende bodemprofielen.

Het bodemprofiel van uw zwembad is even belangrijk als de vorm, de plaatsing en de afwerking. Platte bodem, schuine bodem of minikuil, met of zonder duikplank, het moet voldoen aan uw zwemstijl en de manier waarop u uw zwembad wenst te gebruiken. Zwembaden Waterair GGILPRO beschikt over een modulair ontwerp dat elk zwembad uniek maakt.

Houdt u van zwemmen, bent u eerder sportief, verkiest u te zonnebaden, houdt u van ontspanning of doet u liever spelletjes met het gezin ? De bodem van onze zwembaden past zich aan alle wensen en gebruikstypes aan… Vertrouw op ons team en vraag ons om advies.

Platte bodem, schuine bodem of minikuil : welke bodem kiest u voor uw zwembad ?

Er bestaan drie modellen van bodemprofielen voor onze zwembaden en elk van hen heeft zijn voordelen. Welk profiel lijkt u het meest gepast voor uw wateractiviteiten ?De platte bodem

De platte bodem is perfect voor ontspanning, relaxatie en spelletjes met het gezin

Dit profiel bevordert de gezelligheid en zorgt ervoor dat iedereen van het zwembad kan genieten, ongeacht zijn of haar grootte. Het heeft een diepte van 1,20m tot 1,50m en is ideaal om te zwemmen. Ons team beveelt de versie van 1,20m aan voor kinderen en personen met een klein gestalte.

Een exclusiviteit in de zwembad wereld : de schuine bodem

De schuine bodem kan gaan tot een diepte van 1,80m.

Wat er interessant is aan dit model, is zijn multifunctioneel aspect : het ondiepe gedeelte langs de rand van het zwembad zorgt voor de veiligheid van de gebruikers en het diepere gedeelte in het midden laat springen en duiken toe.

Dit type van bodemprofiel is specifiek aangeraden voor gebruikers die zwembad wensen dat dieper is dan 1,20m of 1,50m. Het is een goed compromis met lichte hellingen rondom het ganse zwembad.Een minikuil 

Het ideale bodemprofiel voor uw zwembad

De minikuil, onze favoriet, is het beste profiel uit ons gamma want het combineert alle gebruiksmogelijkheden van een zwembad : ontspanning, relaxatie, zwemmen, spelletjes met het gezin, springen, duiken, veiligheid voor de kinderen en personen met een klein gestalte.

U heeft het waarschijnlijk al begrepen, dit profiel is perfect wanneer u droomt van een gezellig zwembad. Aan één kant is er een platte bodem van 1,20m die vervolgens via een lichte helling tot 1,80m diepte gaat (afhankelijk van de afmetingen van het zwembad).
Dit profiel is ideaal voor gelijk welke gezinssamenstelling.

De diepe bodem

Als u van duiken houdt, dan is de diepe bodem met 2,40m diepte gecombineerd met een duikplank en springplank perfect. Hij bekoort elke liefhebber van sport en sensatie.

Contacteer ons voor meer informatie betreffende de bodemprofielen
Heeft u advies nodig bij het kiezen van een zwembad- en/of terrasoverdekking?

Wij installeren uw overdekking overal in België, in Vlaanderen, in Walloniës, in de provincies Vlaams en Waals Brabant, Limburg, Luik, Antwerpen, Luxemburg, Henegouwen, Namen en Oost en West Vlaanderen. Wij presenteren u met plezier onze verschillende modellen en opties uw jacuzzi, zwembad- of terras- overdekking.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP