Een zembadterras van IPE hout

Het zwembadterras van IPE hout biedt warmte en esthetiek!

Een terras van exotisch IPE hout 

GGILPRO haalt Brazilië naar België

U houdt meer van hoogwaardig exotisch hout voor uw zwembadterras?
Het exotisch IPE hout uit Brazilië, uitgekozen door GGILPRO is zo luxueus en elegant dat het uw vrienden groen zal doen zien van jaloezie. U heeft uw zwembad en zijn omgeving ingericht voor uw plezier, om uzelf te verwennen. Dat maakt u ook veeleisend voor de afwerking van uw zwembadterras. De afwerking moet luxueus en robuust zijn.
Een terras in IPE hout is esthetisch, warm en van uitzonderlijke kwaliteit. Het IPE hout is afkomstig van Zuid-Amerika, en meer bepaald uit Brazilië, het bestaat ook in Argentinië onder de naam Lapacho en in Frans Guyana under de naam groen Ebbenhout. GGILPRO koos voor dit roodbruine exotische hout omwille van zijn hoge kwaliteit op het gebied van zwembadterrassen.

Het IPE hout : DE referentie wat betreft exotisch hout

Het IPE hout, is een duurzaam materiaal klasse 1, het wordt geprezen voor zijn stabiliteit en hardheid en is ideaal voor het aanleggen van zwembadterrassen, zelfs over grote lengtes : het vertoont geen vervorming en geen gleuven of scheuren.
Het is een formidabele houtsoort : ze is perfect aangepast aan de Belgische weersomstandigheden; is vochtbestendig, schimmelbestendig, rot niet en bestand tegen insecten ; daarom noemen we het ook wel « Ironwood ». Op esthetisch gebied kunt u het grijs laten worden, of u kunt een speciale waslaag aanbrengen als u de roodbruine kleur wenst te behouden.
GGILPRO heeft het geselecteerd voor zijn voordelen en voor de warme uitstraling die het geeft aan uw zwembad, of u nu kiest voor een ovaal, rechthoekig, boonvormig of vrije vorm zwembad. Het bestaat in een gladde en een gestreepte variant en heeft een natuurlijke touch die uw terras een moderne look geeft. Naast IPE werken wij ook met andere exotische houtsoorten zoals het Cumaru, Itauba en Padduck.Vraag een prijsofferte voor uw zwembadterras

U bent gevallen voor de charmes van een terras in exotisch hout en u wenst de verschillen te kennen tussen het maçaranduba, het IPE en het cumaru hout. GGILPRO koos voor het IPE hout omwille van zijn stabiliteit en duurzaamheid. Wij analyseren uw project samen met u en doen u een voorstel met de beste kwaliteit-prijs verhouding. Spreek ons erover aan.

Contacteer ons


Waarom een robot om uw zwembad te kuisen?

Zelfs indien u uw zwembad afdekt met een ondoorzichtig winter afdekzeil, een noppenzeil of een zwembadluik, moet u regelmatig de filter van uw zwembad controleren, uw zwembad heeft een eenvoudig onderhoud nodig. GGILPRO geeft adviseert u voor een robot die aangepast is aan uw zwembad.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP