GGILPRO wordt geladen

Geniet van intense momenten

Laat u zachtjes in een van onze jacuzzi's glijden

Welke hoogwaardige jacuzzi past het best in uw tuin?

GGILPRO maakte een selectie voor u

Geniet overal in België van een ontspannende ervaring met familie of vrienden na een goed gevulde dag. De gezelligheid en het comfort van een jacuzzi makent het geheel van rust en ontspanning rondom uw zwembad compleet. GGILPRO geeft u advies.


Sommigen noemen het een spa, anderen een jacuzzi en soms ook een whirlpool, bubbelbad of Noors bad : een jacuzzi in huis zorgt voor een unieke ervaring van gezelligheid en intimiteit met familie of vrienden. Het is een moment van ontspanning, om te babbelen, om naar elkaar te luisteren, te lachten en warme momenten te delen.

Ondertussen geven de whirlpool jets en de waterdruk gecombineerd met de warmte u een therapeutische massage die eventuele spier-, rug- en gewrichtspijnen kalmeert. Na zo'n hydromassage, bent u volledig ontspannen en slaapt u veel beter.

GGILPRO geeft u de kans om zorg te dragen voor uw lichaam, uw geest en de relatie met uw geliefden.

De CalSpas ervaring :

« kwaliteit is geen luxe »

« Kwaliteit is geen luxe, het is een norm ». Dat is het motto van CalSpas, de partner uitgekozen voor u door GGILPRO.

U heeft zin in een nekmassage, een voetmassage of een massage van de schouders? Wenst u iets meer of minder druk? Warmer of kouder water? U dient enkel op een knop te drukken en uw jacuzzi doet de rest. Het enige wat u nog moet doen is genieten van een gepersonaliseerde massage.Na zo'n ontspanningssessie hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over het onderhoud van uw spa: het filtratiesysteem en het waterzuiveringssysteem van uw Jacuzzi garandeert 24 uur per dag zuiver water.GGILPRO adviseert u ook over reinigingsproducten en de waterbehandeling.

En, welke jacuzzi gaat u kiezen?

Vraag hier een catalogus aan
Zin om u verder te onstpannen in uw sauna?

Geniet na een frisse duik in uw zwembad van de droge warmte van uw sauna en verhoog uw ontspanningsplezier, verbeter uw bloedsomloop en uw algemene gezondheid. Het is het ideale moment voor een sauna sessie.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

Van Sint-Truiden tot Ieper, van Hoogstraten tot Nossegem : GGILPRO installeert uw jacuzzi bij u thuis

U twijfelt tussen een sauna, en hammam of een jacuzzi ? U weet niet welk model van jacuzzi het best bij u past? U wenst te weten hoe u het best uw bubbelbad gebruikt en onderhoudt? GGILPRO antwoordt op al uw vragen. Stel u voor, een Noors bad bij u thuis, in uw tuin, onder een mooie afdekking, perfect voor ons Belgische klimaat.

By GGILPRO

TOP