Een hammam bij u thuis..

Niets is onmogelijk voor het team van GGILPRO... contacteer ons en wij bestuderen uw project!Dat goed gevoel uit het Midden-Oosten bij u in België 

Ontwerp uw hammam met GGILPRO

Naast uw Waterair zwembad, wenst u de goed gevoel ervaring uit te breiden met een hammam. Ontgiftende geparfumeerde dampen zorgen voor ontspanning op elk moment van de dag of nacht. GGILPRO luistert naar u en geeft advies. Geniet van de sereniteit van een privé hammam.
De hammam, is een echt stoombad en wordt ook wel Moors bad of Turks bad genoemd, het is een pure traditie uit het Midden-Oosten. Hij zuivert lichaam en geest, en zorgt voor een algemene ontspanning. De hammam helpt om sneller te recupereren na een zware sportieve inspanning, en helpt ook bij het openen van de luchtwegen. Na een zware dag, biedt een hammam in huis u een moment van rust en sereniteit. U dompelt zich onder in de geur van rozen, irissen, korenbloemen, jasmijn, seringen of tijm.
GGILPRO ontwerpt samen met u de hammam van uw dromen.

Een hammam bij u thuis

U kent reeds de voordelen van een hammam. U heeft zin om er dag en nacht te kunnen van genieten, onbeperkt, zonder afspraak, in alle intimiteit. Hierbij enkele belangrijke vragen die u zich moet stellen wanneer u een hammam bij u thuis wenst te bouwen:

  • de plaats : beschikt u over voldoende plaats om uw ontspanningsruimte te installeren?
  • de grootte : met hoeveel personen denkt u de hammam gelijktijdig te gebruiken?
  • de plaats in uw huis : is uw badkamer voldoende ruim voor het plaatsen van een privé hammam? Is er bij u in huis een ruimte die aangepast kan worden aan de vochtigheid die de hammam dampen creëeren?
  • de structuur : denkt u aan een eenvoudige hammam of een met een douche?
  • de esthetiek : droomt u van een klassieke hammam, een traditionele hammam of eerder een eigentijds model?

GGILPRO kent zijn partners en biedt u oplossingen op maat of klaar om te installeren om de hammam die het best bij u past bij u thuis te plaatsen. Een gemetste hammam, een betegelde hammam, een hammam cabine of een hammam douche cabine, de opties zijn oneindig in functie van de ruimte, het design en de materialen die u wenst te gebruiken.En uw zwembad? Waar gaat u dat plaatsen?

GGILPRO is een specialist op dit gebied sinds 30 jaar, wij maken : een studie van uw tuin, een analyse van uw terrein (aflopend terrein, leemgrond, bouwgrond, enz.), een inplantingsstudie voor uw ovaal, rechthoekig of vrije vorm zwembad. In de voorbije 30 jaar installeerde GGILPRO geen twee keer hetzelfde zwembad.
Wenst u een uniek zwembad? GGILPRO heeft de ideale oplossing voor u dankzij de exclusieve invoer van Waterair zwembaden sinds 1990.

Neem contact met ons op


Vraag een prijsofferte voor uw hammam

Het voordeel van een hammam is dat u hem in gelijk welk huis in België kunt plaatsen : van Chimay tot Yvoir of van Antwerpen tot Couvin, wij komen met plezier bij u thuis.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP