Terras van STONE natuursteen

Direct uitgehouwen uit de rots speciaal voor u

Terras van STONE natuursteen

Een zwembadterras op maat van de mooiste natuurstenen uitgekozen door GGILPRO

Het materiaal onder de materialen, natuursteen stelt u rechtstreeks in verbinding met de kracht van de aarde. Als exclusieve parter van GGILPRO staat STONE, selected by nature, voor een knowhow en een kennis van natuursteen sinds meer dan 100 jaar. Laat u inspireren.

Hoe omschrijven we best de emotie die natuursteen je geeft vanaf de eerste oogwenk en die onweerstaanbare drang om u op blote voeten over deze hoogwaardige tegels te bewegen. Uw terras in natuursteen is een ontmoeting tussen water en aarde, het leven op zich.

GGILPRO verwezenlijkt met veel plezier uw terrasdroom met dit schitterende materiaal.

STONE natuursteen : een droom uitgehouwen in marmer

Uitgehouwen uit de rots en rechtstreeks op uw terras, wat kan er nog unieker zijn?
Voor welk type tegels gaat u : Belgisch arduin, Italiaanse travertijn, Brasiliaans kwarts of voor kalk, marmer, schilfersteen, zandsteen, gneis, basalt of graniet ?

STONE snijdt voor GGILPRO de plakken steen direct uit bij het plaatsen van de tegels voor het binnen- of buitenterras van uw zwembad of voor uw trappen.

Uw zwembadterras krijgt een uitstraling
die geen gelijke kent.

Vraag een catalogus


Een warmtepomp of een warmte - wisselaar voor het verwarmen van uw zwembad?

Als u zo lang mogelijk wilt genieten van uw zwembad tijdens de zomer en misschien ook later, dan raden wij u aan om een verwarmingssysteem te plaatsen voor uw zwembad. De warmtewisselaar neemt niet veel plaats in en kan vlakbij uw verwarmingsinstallatie geplaatst worden, hij gebruikt de warmte van uw verwarmingsketel (elektriciteit, gas, mazout) of u kunt kiezen voor een warmtepomp om uw zwembadwater op te warmen. Het is een interessant systeem dat uw zwembad snel opwarmt, zeker indien u gehaast bent. De warmtepomp is het meest performante systeem, zeker voor grote zwembaden bij lage omgevings - temperaturen.

Welk type steen verkiest u?

Maak een afspraak voor advies en een prijsofferte voor uw terras in natuursteen. U wordt er gegarandeerd verliefd op. GGILPRO plaatst uw terras in natuursteen overal in België.Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP