GGILPRO wordt geladen

De zout chlorinator Aquarite® Pro Hayward®

Hij neutraliseert permanent het water van uw zwembadEen gezond zwembad is kinderspel met GGILPRO

De zout chlorinator produceert chloor op een pure en natuurlijke wijze volgens een oneindige cyclus

Een zwembad is zoals een huis : men voelt er zich goed in als het proper en aantrekkelijk is. Om alle problemen en fouten in de behandeling van uw water te voorkomen, is de zout chlorinator super efficiënt. Vooral omdat GGILPRO de zout chlorinator AquaRite Pro Hayward® uitkoos.

Om een zwembad gezond te houden, zijn er drie belangrijke criteria : de evenwichtigheid van het water, de ontsmetting, de corrigerende acties tegen vervlokking en het verschijnen van algen en bacteriën. Het gebeurt regelmatig dat door een tekort aan kennis, verwaarlozing of slecht gebruik van onderhoudsproducten het zwembadwater "gered" dient te worden omdat het troebel of groen geworden is.
Natuurlijk kunt u dit manueel doen door het gebruik van pH+ of pH-, door chloor toe te voegen en uw zwembad manueel te kuisen, door middel van borstels.
Als u weinig tijd heeft of geen zin heeft om hier tijd in te steken, dan is de zout chlorinator een interessante oplossing.


De zout chlorinator AquaRite® Pro Hayward® :
een economische, ecologische en natuurlijke oplossing voor een permanente, veilige en goede ontsmetting van uw zwembad

Chloor heeft een ontsmettende werking, bestrijdt bacteriën en schimmels, is een oxydant en is super efficiënt voor de ontsmetting van uw zwembadwater. Chloor is te vinden in een chemische variant onder de vorm van pastilles en blokken of onder zijn natuurlijke vorm.  De zout chlorinator produceert chloor die natuurlijk en puur is en die dezelfde kwaliteiten heeft als chemische chloor. Het voordeel is dat de chloor hier volgens een oneindige cyclus aangemaakt wordt : een titanium electrode die gepolariseerd wordt door een lage elektriciteitsstroom wordt op de filter van uw zwembad geplaatst. Deze electrode transformeert het zout in natuurlijk chloor en in natriumhydroxide, dit gebeurt beetje bij beetje en op een regelmatige basis, en ontsmet uw zwembadwater op continue basis. Natuurlijk chloor heeft bovendien het voordeel dat het niet onaangenaam ruikt.

De zout chlorinator Aquarite® Pro Hayward® neutraliseert uw zwembadwater continue :
  • hij is volledig automatisch; u kunt zo op beide oren slapen
  • hij regelt en doseert de chloor en pH; uw water controleren wordt super eenvoudig
  • hij maakt uw water gezonder, zonder dat u chloor tabletten moet toevoegen
  • hij past zich aan alle types van zwembaden aan; u moet er zich niet meer om bekommeren
  • het zout regenereert zich automatisch voor een nieuwe cyclus; u bespaart zo op zout


Gebruiksaanwijzing.PDF

Klik op het icoon om de gebruiksaanwijzing te downloaden
Zout chlorinator, natuurlijk chloor, ... : vraag om advies bij GGILPRO

U heeft juist de bouw van uw Waterair zwembad in kit voltooid samen met onze techniekers? Hoe gaat u nu uw water op een constante en veilige manier behandelen? Onze specialisten staan te uwer beschikking om u te helpen. Manueel uw water behandelen of door middel van een technoligisch hoogstandje zoals de MRD-2 wordt snel kinderspel!

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP