Waarom een overdekking plaatsen over uw terras?

Het antwoord is eenvoudig, voor het comfort, de energiebesparing, de ecologie en de veiligheidDe overdekkingen voor zwembaden, jacuzzi's en terrassen

GGILPRO werkt met een exclusieve partner... Sokool, gespecialiseerd in overdekkingen sinds meer dan 30 jaar

G GILPRO denkt aan uw comfort tot in de kleinste details. Uw zwembad, uw terras en uw jacuzzi zien er schitterend uit. Daarom hebben wij gekozen voor de overdekkingen van Sokool, specialist op het gebied van zwembadoverdekkingen, terrasoverdekkingen en overdekkingen voor jacuzzi's sinds meer dan 30 jaar.

Waarom uw zwembad overdekken?

Dit is niet enkele een kwestie van esthetiek. Zwembadoverdekkingen hebben meerdere voordelen op gebied van comfort, besparingen, ecologie en veiligheid :

  • Minder onderhoud : de overdekte ruimte blijft steeds proper
  • Meer tijd in het water : de overdekte ruimte is altijd beschikbaar
  • Meer warmte : het is er tussen 6° en 10° warmer dankzij het broeikaseffect
  • Geen overwintering : minder kans op bevriezen

  • Minder waterverbruik en minder verbruik van onderhoudsproducten
  • Een unieke oplossing : met een zwembadoverdekking heeft u geen afdekzeil of zwembadluik nodig
  • Meer veiligheid : kinderen hebben geen toegang als de overdekking gesloten is.

Goed om te weten, een zwembadoverdekking geeft een extra waarde aan uw eigendom en patrimonium.
Hoe uw Sokool zwembadoverdekking kiezen?

Met uw vertrouwde parnter GGILPRO, personaliseert u uw zwembad dankzij het uitgebreide gamma aan zwembadoverdekkingen van Sokool.

Welk is de ideale vorm en hoogte? Volgens de plaats waar uw zwembad zich bevindt, de vorm en de inplanting in de tuin, heeft u de keuze : lage overdekking, extra lage overdekking, halfhoge overdekking, met telescopische openinig, geautomatiseerd, glijdend zonder rail, enz.
Al onze modellen van overdekkingen zijn aanpasbaar volgens de breedte en de lengte van uw zwembad, zelfs voor heel brede zwembaden. U kunt de overdekking tegen een muur plaatsen indien nodig.
Al onze overdekkingen kunnen op een eenvoudige manier geopend worden (schuifdeuren, verwijderbare delen, ophefbare delen, geautomatiseerd, enz.).De terrasoverdekkingen van Sokool 

Buiten en binnen worden één

Spendeer meer tijd op uw terras en in uw tuin. Dankzij de transparante structuur, geeft uw terrasoverdekking van Sokool het comfort van een extra ruimte, net zoals een veranda, maar dan moduleerbaar.

Met of zonder rail, telescopisch of niet, uw terrasoverdekking kan gewoon tegen de muur van uw huis gebouwd worden : u kan ze openen en sluiten wanneer u het wenst om, zowel binnen en buiten en het ganse jaar door, van uw terras te kunnen genieten.

Bovendien is deze overdekking ideaal om er uw wintertuin in te installeren.De jacuzzi overdekking van Sokool 

Een oase van rust in uw tuin

U droomt van een plaats waar u zich in alle rust kunt ontspannen ? De jacuzzi overdekkingen van Sokool geven, net zoals de zwembadoverdekkingen, uw jacuzzi de extra dimensie van een cocon waar u zich zalig kunt ontspannen.

Ze zijn allen aanpasbaar en kunnen aangepast worden aan elk type jacuzzi, en beschermen tegen slechte weersomstandigheden (sneeuw, regen, wind, bladeren en vuiligheden). Ze verlengen de levensduur van uw jacuzzi. Dankzij het broeikaseffect kunt u nog langer genieten van de warmte van de zon.

Trek uw zwembroek aan en zet uw cocktail al maar klaar en geniet van een zalig ontspanningsmoment.Zin in nog meer ontspanning met een hammam?

GGILPRO heeft een aantal modellen van hammams, jacuzzi's en sauna's uitgekozen waarin
u zich lekker kunt ontspannen na een intensieve dag in uw zwembad.

Onze hammams bekijken


Hulp nodig bij het kiezen van een overdekking voor uw terras of zwembad?

Wij installeren uw overdekking overal in België, Wallonië, Vlaanderen, in de provincies Vlaams en Waals Brabant, Luik, Antwerpen, Namen, Limburg, Luxemburg, Oost en West-Vlaanderen en Henegouwen. Wij presenteren u met plezier onze verschillende modellen en opties voor uw jacuzzi, terras- of zwembadoverdekking.

Formulier voor snel contact

Success/Error Message Goes Here

By GGILPRO

TOP